Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه کمیسیون عمران و فنی شورای اسلامی شهر ساری پیش از ظهر شنبه دوم دی ماه 96 با موضوع بررسی راهکارهای مقاوم سازی و بهسازی مدارس در مواجهه با زلزله برگزار شد.

به گزارش  ایلنا از ساری ، به نقل از  روابط عمومی شورای اسلامی شهر ساری، در این جلسه که با حضور نقیبی، مدینه، عشوری، نجاریان و آقامیری بعنوان اعضای کمیسیون عمران و شورا ، کلانتری مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری و دهبندی معاون فنی اداره کل نوسازی مدارس مازندران برگزار شد، مسائل مهمی در خصوص اقدامات موثر در مدیریت بحران در زمان وقوع زلزله در مدارس مورد بررسی های کارشناسانه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرامرز نقیبی رئیس کمیسیون عمران و فنی شورا در ابتدای این جلسه با بیان اینکه کشور ایران بر روی گسل های فعال قرار دارد، اظهار داشت: زلزله های اخیر رخ داده در نقاط محتلف کشور ضرورت توجه به اماکن پرتراکم در شهرها را افزایش داده که مدارس یکی از مهم ترین آن ها هستند.

وی بر تسریع در اتخاذ تدابیر و انجام اقدامات لازم در جهت مقاوم سازی مدارس شهر ساری تأکید کرد و گفت: باید امکانات اطفاء حریق در مدارس کنترل شده و مناسب سازی مبادی های ورودی و خروجی آنها نیز صورت پذیرد.

نقیبی ابراز امیدواری کرد در امر ایمن سازی مدارس شاهد همکاری همه نهادها و دستگاه های متولی باشیم.

 

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۹۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • ۲ نفر در ساری براثر مسمومیت با گاز جان باختند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • نیاز ۷۰ مدرسه شهرستان هشترود به نوسازی
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • مقاوم‌سازی ۲۵۶ واحد مسکن روستایی در فامنین
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند